Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A palmahazingatlan.hu üzemeltetője körültekintően megtett mindent annak érdekében, hogy a weboldalán közölt minden információ a feltöltés időpontjában a valóságot tükrözze. Ennek ellenére nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon közzétett információkért és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A palmahazingatlan.hu nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk megtekintése az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A palmahazingatlan.hu weboldal tartalma és minden részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a palmahazingatlan.hu tulajdonosa jogosult.

A palmahazingatlan.hu tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának részét vagy egészét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A weboldal tartalma vagy tartalmának kivonata saját, személyes használatra tárolható vagy kinyomtatható.

A palmahazingatlan.hu nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak

KeresőHírek